Hvem er Samim?

Hvem er jeg egentlig?

far og søn i forlystelsepark

 

Ja, det er et virkelig godt spørgsmål. Hvor ofte har man lige stillet sig selv et spørgsmål og så endt med et gyldigt svar? Jeg synes, det er svært!

Men jeg vil da prøve at komme med et kort svar, som egentlig mest indeholder facts om mig. Jeg hedder Samim, jeg er 34 år gammel og bor i Aalborg med min familie. Jeg er født i Afghanistan, men har kun boet i landet i ca 7 år, så min hukommelse derfra er meget begrænset. Da vi flygtede fra Afghanistan boede vi en årrække i Rusland og kom derfra til Danmark den 1. August 1995, hvot jeg var fyldt 10 år.

mand og kone godt på rådshuset

Idag er jeg gift med Trine, som jeg har kendt i over 16 år. Vi har været sammen i 12år, og gift de sidste 7 år. Vi har tre dejlige børn, Elias fra 2013, Valentina fra 2015, og Emilio fra 2019. 

Formålet med denne blog vil være, at fortælle om min baggrund, hvordan jeg er kommet til Danmark og hvorfor. Jeg vil også fortælle om hvordan, det er at være muslim og være gift med en der ikke er muslim.. Trine og jeg kommer til at blogge om vores liv, for det meste vil det være fra hvert vores synspunkt.

Vi håber at I vil læse med 🙂

Samim

Samim

Mit navn er Samim og jeg har boet i Danmark siden August 1995. Hvor jeg kom til som 10årig. Jeg er gift med Trine og sammen har vi 3 skønne børn, Elias, Valentina og Emilio.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *